Creste-ti nivelul de confort cu produsele Living Solutions!

Bideu electric Living Solutions DIB J830

Cod: SKU-1002649411-1502-23-1
:
LS DAEWON
 

Bideul electric DIB-J830 produs de firma LS Daewon, cel mai renumit producător de bideuri din Korea, este un capac de toaletă care se montează pe vasul WC în locul capacului normal și care prin cumularea funcțiilor de wc și bideu în același obiect sanitar îmbunătățește igiena și comfortul realizând în același timp și o economie de spațiu (nu mai este necesară montarea unui bideu separat).

1.890 Lei

Dintre avantajele datorate folosirii energiei electrice enumerăm: șezutul este încălzit, apa este încălzită instant, posibilitatea reglării poziției tijei, funcție de hidromasaj, clismă, uscare cu aer cald la final. 
Folosirea apei pentru curățarea zonelor analo-genitale este mult mai igienică datorită faptului că nu mai folosim mâna în timpul spălării așa cum se întâmplă la bideurile clasice dar și mai economic în exploatare
, datorită eliminării folosirii hârtiei igienice. De asemenea spălarea regulată cu apă în locul ștergerii cu hârtie igienică, ajută la prevenirea sau vindecarea diverselor boli anale, genitale sau intestinale. Folosirea bideului de către mai multe persoane este perfect igienică deoarece tija este construită din inox iar aceasta nu intră niciodată în contact cu corpul. Totodată bideul este prevăzut și cu funcție de autocuratare înainte și după fiecare folosire tija se curăță automat cu un jet de apă sub presiune. 
Șezutul bideului are o formă ergonomică, diferită de cea a capacelor clasice, în așa fel  încât să asigure o ședere comodă dar și o corectă poziționare a utilizatorului pe vasul WC, pentru ca spălarea să fie cât mai eficientă. 
Atât capacul cât și șezutul se închid hidraulic pentru a evita șocurile și zgomotele. 
Materialul folosit în confecționarea bideului este tratat în tehnologia nanosilver pentru a asigura o bună protecție antibacteriană. 


Caracteristici tehnice
Comenzile sunt digitale, acționarea lor făcându-se de pe o consolă poziționată în partea laterală din dreapta  a capacului.

bideu-electric-daewon-dib-j830-0


Spălarea se realizează prin intermediul unei tije din inox prevăzută cu un vârf detașabil din material confecționat în tehnologia nanosilver, în care se găsesc duzele pentru spălarea anală (Wash), spălarea genitală la femei (Bidet) și clismă (Enema). Tija este acționată de un dispozitiv electric, lucru care permite ajustarea poziției acesteia (mai în față sau mai în spate) în funcție de utilizator.

 

bideu-electric-daewon-dib-j830-1  


Tija se retrage automat în interiorul șezutului după finalizarea spălării efectuând în același timp și o autocuratare sub un jet de apă.
Încălzirea apei (Water Temp) se realizează prin intermediului unui instant, aceasta asigurând o temperatură constantă pe toată durata spălării și reglabilă în 4 trepte.

 

bideu-electric-daewon-dib-j830-2


    
Presiunea apei (  -), este și ea reglabilă în 4 trepte de intensitate. 
Bideul este prevăzut și cu o pompă de aer care realizează un jet de apă aerată, în scopul realizării unei spălări mai eficiente. 

Șezutul este încălzit (Seat Temp), temperatura acestuia fiind reglabilă în 4 trepte (rece; 360C; 380C; 400C ). 
Funcția specială de protecție pentru copii (Child), când este activată nu permite activarea comanzii pentru funcția de clismă. 
Funcția de hidromasaj se realizează prin mișcarea alternantă a tijei în față și în spate (Massage) dar și prin alternarea presiunii jetului de apă (Pulse). 
Funcția de uscare (Dry), se realizează automat după finalizarea spălării prin dirijarea unui jet de aer cald în zona spălată. 
Memorează setările pentru utilizatorul principal, revenind la aceste setări chiar dacă ele au fost modificate de un alt utilizator în timpul folosirii bideului. 
Senzorul de prezență din șezut nu permite funcționarea bideului dacă nu este nimeni așezat , sau oprește automat funcționarea acestuia dacă ne ridicăm de pe șezut. 
Pentru un consum redus de energie bideul este dotat cu două funcții de economisire a energiei (Energy Saving)-prima funcție menține permanent temperatura șezutului la 340C și o ridică la temperatura setată după ce utilizatorul s-a așezat , iar cea de-a doua funcție memorează timp de o săptămâna programul în care acesta a fost utilizat și trece șezutul în stand-by în intervalul orar în care acesta nu a fost folosit deloc – de exemplu: noaptea). 
Iluminatul nocturn cu LED asigură o iluminare în culoare albastră a interiorului vasului de toaletă făcându-l astfel  ușor de reperat pe întuneric. 
Atât capacul cât și șezutul se închid hidraulic (soft close) asigurând o cădere lină fără șocuri.

Instalare 
Pentru punerea în funcțiune a bideului sunt necesare: 

Alimentarea la o sursă de energie electrică 220 V. 

Racordare la o sursă de apa rece. 

Bideul electric DIB-J830 are toate accesoriile necesare montajului incluse în kit-ul de instalare. 
Racordarea la apă se face prin intermediul unui racord flexibil, care se fixează în capac sub consola de comandă a acestuia și la celelalt capăt în T-ul care se montează la robinetul care alimentează bazinul cu apa al WC-ului . 
Racordarea la energie electrică –220 V, se face prin intermediul unui cordon de 1,5 m, cu ștecher schuco, poziționat în partea stânga a capacului.  
Bideul electric DIB-J830 este produs în două variante constructive Alungit și Rotund: 

bideu-electric-daewon-dib-j830-3
 

bideu-electric-daewon-dib-j830-4

NOTA*  Pentru vasele de toaleta suspendate varianta compatibila cel mai des intalnita este VARIANTA ROTUND (VARIANTA ALUNGITA se potriveste doar daca gaura vasului este mai mare sau egala cu 36 cm).

Garantie

Termenul de garantie al produsului este de 2 ani de la data achizitiei.

Produsul este fabricat in Korea de firma LS Daewon Co. Ltd.

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii.