Creste-ti nivelul de confort cu produsele Living Solutions!

Bideu electric Living Solutions DIB U830

Cod: SKU-1499608764-9978-61
:
LS DAEWON
 

Bideul electric DIB-U830 produs de firma LS Daewon, cel mai renumit producător de bideuri din Korea, este cel mai recent capac de toaletă lansat, care se montează pe vasul WC în locul capacului normal și care prin cumularea funcțiilor de wc și bideu în același obiect sanitar îmbunătățește igiena și comfortul realizând în același timp și o economie de spațiu (nu mai este necesară montarea unui bideu separat). Modelul DIB U830 se distinge de celelalte modele printr-un design ultra modern, fiind cel mai subtire model din gama si se potriveste mult mai usor pe o gama larga de vase de toaleta.

2.190 Lei

*imaginile sunt cu titlu de prezentare si apartin modelului U850R

 

 

Dintre avantajele datorate folosirii unui bideu electric enumerăm: șezutul este încălzit, apa este încălzită instant, posibilitatea reglării poziției tijei, funcție de hidromasaj, clismă, uscare cu aer cald la final.

Folosirea apei pentru curățarea zonelor analo-genitale este mult mai igienică datorită faptului că nu mai folosim mâna în timpul spălării așa cum se întâmplă la bideurile clasice dar și mai economic în exploatare, datorită eliminării folosirii hârtiei igienice. De asemenea spălarea regulată cu apă în locul ștergerii cu hârtie igienică, ajută la prevenirea sau vindecarea diverselor boli anale, genitale sau intestinale. Folosirea bideului de către mai multe persoane este perfect igienică deoarece tija este construită din inox iar aceasta nu intră niciodată în contact cu corpul. Totodată bideul este prevăzut și cu funcție de autocuratare înainte și după fiecare folosire tija se curăță automat cu un jet de apă sub presiune. 
Șezutul bideului are o formă ergonomică, diferită de cea a capacelor clasice, în așa fel  încât să asigure o ședere comodă dar și o corectă poziționare a utilizatorului pe vasul WC, pentru ca spălarea să fie cât mai eficientă. 
Atât capacul cât și șezutul se închid hidraulic pentru a evita șocurile și zgomotele. 
Materialul folosit în confecționarea bideului este tratat în tehnologia nanosilver pentru a asigura o bună protecție antibacteriană. 

 

Caracteristici tehnice

 

Comenzile sunt digitale, acționarea lor făcându-se de pe o consolă poziționată în partea laterală din dreapta a capacului utilizand butoane cu touch.

bideu-electric-daewon-dib-j830-0

Spălarea se realizează prin intermediul unei tije din inox, în care se găsesc duzele pentru spălarea anală , spălarea genitală la femei și clismă. Tija este acționată de un dispozitiv electric, lucru care permite ajustarea poziției acesteia (mai în față sau mai în spate) în funcție de utilizator.

bideu-electric-daewon-dib-j830-1  

 

 

Tija se retrage automat în interiorul șezutului după finalizarea spălării efectuând în același timp și o autocuratare sub un jet de apă. Tija este complet ascunsa de un capac de protectie, care se ridica automat in timpul procesului de spalare.
Încălzirea apei  se realizează prin intermediului unui instant ceramic de ultima generatie, aceasta asigurând o temperatură constantă pe toată durata spălării și reglabilă în 3 trepte.
    
Presiunea apei ("+" si "-"), este și ea reglabilă în 5 trepte de intensitate. Bideul are si functia Turbo prin care presiunea apei se dubleaza. 
Bideul este prevăzut și cu o pompă de aer care realizează un jet de apă aerată, în scopul realizării unei spălări mai eficiente. 

Șezutul este încălzit , temperatura acestuia fiind reglabilă în 3 trepte (rece; 360C; 380C; 400C ). 
Funcția specială de spalare pentru copii , ajusteza temperatura, presiunea apei si pozitia tijei, astfel incat sa fie adecvata pentru cei mici. 
Funcția de hidromasaj se realizează apasand de 2 ori pe butonul de spalare, prin mișcarea alternantă a tijei în față și în spate, dar și prin alternarea presiunii jetului de apă, apasand butonul
Funcția de uscare se realizează prin apasarea butonului   prin dirijarea unui jet de aer cald în zona spălată. Temperatura de uscare poate fi reglata in 5 trepte de intensitate.
Bideul poate memora setarile preferate pentru 2 utilizatori, selectand unul din cele doua butoane .
Senzorul de prezență din șezut nu permite funcționarea bideului dacă nu este nimeni așezat, sau oprește automat funcționarea acestuia dacă ne ridicăm de pe șezut. 
Pentru un consum redus de energie bideul este dotat cu două funcții de economisire a energiei  prima funcție menține permanent temperatura șezutului la 320C și o ridică la temperatura setată după ce utilizatorul s-a așezat, iar cea de-a doua funcție nu incalzeste deloc sezutul in perioada in care bideul nu este utilizat.
Iluminatul nocturn cu LED asigură o iluminare ambientala setabila în mai multe culori (alb, albastru, galben, mov, rosu) in exteriorul vasului de toaletă . 
Atât capacul cât și șezutul se închid hidraulic (soft close) asigurând o cădere lină fără șocuri.

Instalare 
Pentru punerea în funcțiune a bideului sunt necesare: 

Alimentarea la o sursă de energie electrică 220 V. 

Racordare la o sursă de apa rece. 

Bideul electric DIB-U830 are toate accesoriile necesare montajului incluse în kit-ul de instalare. 
Racordarea la apă se face prin intermediul unui racord flexibil, care se fixează în capac sub consola de comandă a acestuia și la celelalt capăt în T-ul care se montează la robinetul care alimentează bazinul cu apa al WC-ului . 
Racordarea la energie electrică –220 V, se face prin intermediul unui cordon de 1,5 m, cu ștecher schuco, poziționat în partea stânga a capacului.  

Dimensiuni

Garantie

Termenul de garantie al produsului este de 2 ani de la data achizitiei.

Produsul este fabricat in Korea de firma LS Daewon Co. Ltd.

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii.