Creste-ti nivelul de confort cu produsele Living Solutions!

Toaleta integrata VOVO cu functie de bideu

Cod: SKU-1885076416-1925-39

Toaleta integrata VOVO TCB-080SA cu scurgere orizontala, fabricata de VOVO CORPORATION INC. in Korea, reprezinta varful de gama din acest segment, fiind produsul cu cea mai mare cota de piata din vanzarile pe plan mondial. Pe langa designul modern si ergonomic, aceasta inglobeaza tehnologii de ultima generatie care o diferentiaza de alte produse similare de pe piata.

Toaleta integrata VOVO TCB-080SA nu are nevoie de rezervor de apa, curatarea acesteia facandu-se cu apa provenita direct de la reteaua de apa, printr-un sistem patentat care foloseste curentii turbionari si absortia completa a apei din vas (asemanator toaletelor din avioane), fara a mai fi necesara instalarea cadrului cu rezervor in peretele din spatele wc-ului. Scurgerea la acest model este in lateral (orizontala) nu verticala (in pardoseala).

Deasemenea aceasta este complet automatizata, capacul ridicandu-se singur atunci cand ne apropiem de toaleta iluminand totodata vasul wc, trage singura apa dupa ce ne ridicam de pe toaleta si se inchide complet dupa ce parasim baia. Sezutul incalzit, diferitele tipuri de spalari si uscarea cu aer cald la final, desavarsesc functiile acestei super toalete.

7.000 Lei
8.350 Lei

toaleta-integrata-vovo-cu-functie-de-bideu-0toaleta-integrata-vovo-cu-functie-de-bideu-1toaleta-integrata-vovo-cu-functie-de-bideu-2toaleta-integrata-vovo-cu-functie-de-bideu-3toaleta-integrata-vovo-cu-functie-de-bideu-4toaleta-integrata-vovo-cu-functie-de-bideu-5toaleta-integrata-vovo-cu-functie-de-bideu-6toaleta-integrata-vovo-cu-functie-de-bideu-7toaleta-integrata-vovo-cu-functie-de-bideu-8

toaleta-integrata-vovo-cu-functie-de-bideu-9toaleta-integrata-vovo-cu-functie-de-bideu-10toaleta-integrata-vovo-cu-functie-de-bideu-11toaleta-integrata-vovo-cu-functie-de-bideu-12toaleta-integrata-vovo-cu-functie-de-bideu-13toaleta-integrata-vovo-cu-functie-de-bideu-14toaleta-integrata-vovo-cu-functie-de-bideu-15toaleta-integrata-vovo-cu-functie-de-bideu-16toaleta-integrata-vovo-cu-functie-de-bideu-17toaleta-integrata-vovo-cu-functie-de-bideu-18

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii.