Creste-ti nivelul de confort cu produsele Living Solutions!

Bideu non-electric Living Solutions HB 8200 - Produs Resigilat

Cod: SKU-1329436754-4582-49
:
HYUNDAE BIDET VN
 

Produsul a fost folosit doar pentru expunere in showroom si prezinta usoare urme de zgarieturi pe carcasa.

Ambalaj in stare buna cu accesorii intacte.

Bideul nonelectric HB-8200 produs de firma HYUNDAE BIDET VN din Vietnam, este un dispozitiv care se monteaza sub capacul de toaleta existent si care prin cumularea functiilor de wc si bideu in acelasi obiect sanitar imbunatateste igiena si comfortul realizand in acelasi timp si o economie de spatiu (nu mai este necesara  montarea unui bideu separat).

280 Lei
380 Lei

Folosind apa pentru a curata zona analo-genitala este mult mai igienic dar si mai economic in exploatare, datorita eliminarii folosirii hartiei igienice.De asemenea spalarea regulata cu apa, comparativ cu folosirea hartiei igienice, ajuta la prevenirea sau vindecarea diverselor boli anale genitale sau intestinale.

Fata de bideurile clasice, la acest dispozitiv, spalarea este mult mai eficienta dar si mai igienica datorita faptului ca nu mai este necesara folosirea mainii in procesul de spalare asa cum se intampla in cazul folosirii bideurilor clasice. Acest lucru se datoreaza unor duze speciale care ridica presiunea apei si in acelasi timp directioneaza jetul de apa exclusiv in zona de spalare realizand o curatare completa a zonei.

Sistemul este dotat cu doua tije independente prin care se realizeaza cele doua tipuri de spalari specifice, respectiv spalarea anala si spalarea genitala (la femei).

Ansamblul celor doua tije este detasabil, astfel incat acesta poate fi curatat si dezinfectat periodic.

 

bideu-non-electric-living-solutions-hb-8200-0

 

Prin rotirea spre dreapta a selectorului se actioneaza spalarea anala, presiunea apei crescand treptat pana cand selectorul ajunge in pozitia maxima. Rotirea spre dreapta a selectorului se actioneaza spalarea genitala (la femei), presiunea apei deasemenea crescand treptat pana cand selectorul ajunge in pozitia maxima.

Sistemul este prevazut si cu functia de curatare automata a tijelor astfel incat indiferent de tipul de spalare ales selectorul trece mai intai prin pozitia de curatare automata a tijelor sub jet de apa.

Temperatura apei se regleaza din cel de al doilea selector, pozitionat in partea din spate a consolei de comanda.

 

bideu-non-electric-living-solutions-hb-8200-1

 

Instalare

Dispozitivul are incluse cu toate accesoriile necesare montajului.

Acesta se monteaza sub capacul de toaleta prin trecerea suruburilor de fixare ale capacului prin orificiile reglabile ale dispozitivului si fixarea acestuia odata cu capacul , prin strangerea piulitelor.

Se racordeaza atat la apa rece cat si la apa calda, prin intermediul unor furtune flexibile . Acestea fac legatura intre racordurile din dispozitiv si cele doua  T-uri de racordare la reteaua de apa (cel mai adesea  T –urile se monteaza la robinetele aflate sub lavoar).

Garantie

Termenul de garantie al produsului este de 2 ani de la data achizitiei.

Produsul este fabricat in Vietnam de firma HYUNDAE BIDET VN.

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii.