Creste-ti nivelul de confort cu produsele Living Solutions!

Bideu non-electric Living Solutions TB-220

Cod: SKU-1939305702-2628-24
: XIAMEN AQUATOWN TECHNOLOGY
 

Bideul nonelectric TB220 produs de firma Xiamen Aquatown, este un capac de toaleta prevazut si cu functie de bideu care se monteaza in locul capacului de toaleta clasic si care prin cumularea functiilor de wc si bideu in acelasi obiect sanitar imbunatateste igiena si comfortul realizand in acelasi timp si o economie de spatiu (nu mai este necesara montarea unui bideu separat). Atat capacul cat si sezutul se inchid hidraulic asigurandu-se astfel o cadere lenta, fara socuri a acestora.

590 Lei
700 Lei

Folosind apa pentru a curata zona analo-genitala este mult mai igienic dar si mai economic in exploatare, datorita eliminarii folosirii hartiei igienice. De asemenea spalarea regulata cu apa, comparativ cu folosirea hartiei igienice, ajuta la prevenirea sau vindecarea diverselor boli anale genitale sau intestinale.

Fata de bideurile clasice, la acest dispozitiv, spalarea este mult mai eficienta dar si mai igienica datorita faptului ca nu mai este necesara folosirea mainii in procesul de spalare asa cum se intampla in cazul folosirii bideurilor clasice. Acest lucru se datoreaza unor tije dotate in varful lor cu duze speciale care ridica presiunea apei si in acelasi timp directioneaza jetul de apa exclusiv in zona de spalare realizand o curatare completa a zonei.            

Sistemul este dotat cu doua tije independente prin care se realizeaza cele doua tipuri de spalari specifice, respectiv spalarea anala si spalarea genitala (la femei).

Prin rotirea in sensul acelor de ceasornic a selectorului din fata, se actioneaza tija pentru spalarea anala, presiunea apei crescand treptat pana cand selectorul ajunge in pozitia maxima. Rotirea in sens invers acelor de ceasornic a selectorului actioneaza tija pentru spalarea genitala (la femei), presiunea apei deasemenea crescand treptat pana cand selectorul ajunge in pozitia maxima.

Temperatura apei se regleaza din selectorului din spate, rotind in sensul acelor de ceasornic pentru apa rece si invers acelor de ceasornic pentru apa calda.

 

bideu-non-electric-living-solutions-tb-220-0

 

Tijele sunt actionate de presiunea apei, iar atunci cand oprim functionarea, tijele se retrag in interiorul bideului. Sistemul este prevazut si cu functia de curatare automata a tijelor astfel incat indiferent de tipul de spalare ales, selectorul trece mai intai prin pozitia de curatare automata a tijelor sub jet de apa (NOZZEL CLEANING).

 

bideu-non-electric-living-solutions-tb-220-1

 

Atat capacul cat si sezutul se inchid hidraulic asigurandu-se astfel o cadere lenta, fara socuri a acestora.

Instalare

Dispozitivul are incluse cu toate accesoriile necesare montajului.

Se racordează atât la apă rece cât și la apă caldă, prin intermediul unor furtune flexibile (de dimensiunea cablului coaxial de antenă TV). Acestea fac legătura între racordurile din dispozitiv și cele două T-uri de racordare la rețeaua de apă (cel mai adesea T-urile se montează la robinetele aflate sub lavoar).  
T-urile sunt prevăzute și cu robinet la ieșirea către furtun pentru a putea opri alimentarea cu apă a dispozitivului fără a opri și alimentarea bateriei lavoarului.

 

 

 

 

 

 

Garantie

Termenul de garantie al produsului este de 2 ani de la data achizitiei.

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii.