Creste-ti nivelul de confort cu produsele Living Solutions!

Bideu non-electric Yoja YB-220

Cod: SKU-1200906675-2646-14

Bideul nonelectric Yoja YB 220  produs de firma Aquatown este un dispozitiv care se montează sub capacul de toaletă existent și care prin cumularea funcțiilor de wc și bideu în același obiect sanitar îmbunătățește igiena și comfortul realizând în același timp și o economie de spațiu (nu mai este necesară montarea unui bideu separat).

Folosind apa pentru a curăța zona analo-genitală este mult mai igienic dar și mai economic în exploatare, datorită eliminării folosirii hârtiei igienice.

De asemenea spălarea regulată cu apă, comparativ cu folosirea hârtiei igienice, ajută la prevenirea sau vindecarea diverselor boli anale genitale sau intestinale.

290 Lei
380 Lei

Față de bideurile clasice, la acest dispozitiv, spălarea este mult mai eficientă dar și mai igienică datorită faptului că nu mai este necesară folosirea mâinii în procesul de spălare așa cum se întâmplă în cazul folosirii bideurilor clasice. Acest lucru se datorează unor duze speciale care ridică presiunea apei și în același timp direcționează jetul de apă exclusiv în zonă de spălare selectată. 

Dispozitivul este prevăzut cu două tije independente pentru realizarea celor două funcții de spălare, respectiv spălarea anala (comună atât la bărbați cât și la femei) și spălarea genitală (doar la femei). 

Alegerea tipului de spălare si a presiunii apei, se face prin acționarea selectorului poziționat în mijlocul consolei de comandă. 

Reglarea temperaturii apei se realizează foarte simplu prin acționarea selectorului poziționat în partea din spate a consolei de comandă. 

Dispozitivul este dotat și cu un sistem de spălare a tijei, cu apă sub presiune, care este acționat cu ajutorul selectorului situat în partea din fata a consolei de comandă. 

Dispozitivul are incluse cu toate accesoriile necesare montajului. 

Acesta se montează sub capacul de toaletă prin trecerea șuruburilor de fixare ale capacului prin orificiile reglabile ale dispozitivului și fixarea acestuia odată cu capacul, prin strângerea piulițelor. 

Se racordează atât la apă rece cât și la apă caldă, prin intermediul unor furtune flexibile (de dimensiunea cablului coaxial de antenă TV). Acestea fac legătura între racordurile din dispozitiv și cele două T-uri de racordare la rețeaua de apă (cel mai adesea T-urile se montează la robinetele aflate sub lavoar).  

T-urile sunt prevăzute și cu robinet la ieșirea către furtun pentru a putea opri alimentarea cu apă a dispozitivului fără a opri și alimentarea bateriei lavoarului. 

Termenul de garanție al produsului este de 2 ani de la data achiziției. 

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii.