Creste-ti nivelul de confort cu produsele Living Solutions!

Despre noi

Solutii pentru viata mai confortabila

Preocupati de conceptul "smart living", oferim solutii si produse menite sa imbunatateasca confortul zilnic, atat acasa cat si la birou. Distribuim dozatoare si purificatoare de apa care elimina substantele nocive sau bacteriile care pot exista in apa potabila. Scopul nostru este oferim tuturor o apa de calitate, fara contaminanti si fara efort. Importam produse de ultima generatie din Korea, Vietnam si China care incorporeaza tehnologii revolutionare si care cresc calitatea vietii.

Importatori directi pentru sisteme de filtrare a apei, pentru dozatoare si purificatoare de apa, cat si pentru celelalte produse din site, oferim garantie si post garantie pentru toate produsele cat si piese de schimb originale si accesorii compatibile cu gama de produse comercializata.

Departamentul de Service este pregatit tehnic sa remedieze orice problema sau defectiune. Specialistii nostri sunt intr-o continua perfectionare si aliniere la noutatile din domeniul "living solutions" si sunt pregatiti sa ofere solutii personalizate oricarei nevoi. 

Produsele Living Solutions sunt disponibile si in magazinele DEDEMAN

Poti comanda produsele de pe site-ul nostru sau le poti achizitiona din reteaua de magazine Dedeman: dozatoare si purificatoare de apa, dozatoare de cafea, sisteme de filtrare a apei cu montaj sub chiuveta, filtre si cartuse de schimb, bideuri electrice si bideuri non electrice si alte produse si accesorii care iti fac viata mai usoara si mai confortabila.

Pentru un dozator de apa care purifica apa, care ofera atat apa rece cat si apa fierbinte, care poate oferi chiar si gheata, alege Living Solutions, solutii pentru casa si birou prietenoase cu mediul inconjurator.

Instalare si intretinere usoara

Dozatoarele de apa si dozatoarele de cafea sunt foarte usor de montat si nu necesita o intretinere deosebita, tocmai de aceea sunt ideale atat pentru acasa cat si pentru birouri sau spatii industriale. Functioneaza la simpla apasare a unui buton, au viata lunga si preturi accesibile. De asemenea, atat bideurile electrice cat si cele non-electrice se monteaza cu usurinta, toate fiind insotite de un Kit de instalare complet.

Living Solutions - solutii inteligente pentru casa si birou

Produsele noastre sunt destinate imbunatatirii calitatii vietii. Suntem fericiti sa distribuim in Romania produse care se aliniaza la noi standarde de calitate si confort. Comanda-le si fa-ti viata mai usoara!