Creste-ti nivelul de confort cu produsele Living Solutions!

Livrare si retur

Livrare

Livrarea produselor se realizeaza pe teritoriul Romaniei prin intermediul firmelor de curierat Fan Courier, Cargus sau Sameday.

Exceptie fac localitatile ce nu se gasesc in aria de acoperire Fan Courier, Cargus sau Samday la care se va adauga costul kilometrilor suplimentari. Pentru a verifica aria de acoperire click in link-ul http://www.fancourier.ro/acoperire/ sau  https://www.urgentcargus.ro/despre-noi/excelenta-operationala/ .

Taxa de livrare se calculeaza in functie de dimensiunile si greutatea produselor selectate, inainte de finalizarea comenzii.

 

Retur

In cazul in care produsul comandat nu corespunde prezentarii sau prezinta defecte de fabricatie, puteti solicita inlocuirea acestuia sau returnarea contravalorii lui in termen de 14 de zile din momentul in care l-ati primit.

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail.

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

Expediati produsele sau inmanati-le direct noua la adresa firmei din Str. Matei Basarab nr. 7-9,Voluntari, Judetul Ilfov, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Exceptii: conform OUG 34/2014, Art. 16, litera “e” urmatoarele produse NU pot fi returnate daca acestea au fost utilizate:

-Sistemele de filtrare a apei (dozatoare, filtre de schimb). Aceastea pot fi returnate doar daca nu au fost deloc folosite. In cazul in care acestea au fost instalate la reteaua de apa, filtrele din componenta lor nu mai pot fi comercializate si se impune inlocuirea acestora. Costurile aferente inlocuirii, calculate la pretul acestora de la momentul achizitiei se vor retine din contravaloarea rambursata.

-Filtrele de schimb pot fi returnate doar cu conditia ca acestea sa fie sigilate.

-Bideuri electrice si nonelectrice. Deoarece aceste produse fac parte din categoria de produse de igiena corporala, odata puse in functiune si utilizate, ele nu mai pot fi returnate. Ele pot fi returnate in cazul in care au fost doar desigilate, dar nu si utilizate.

Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.

Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

Pentru returnarea produselor comercializate de SC CSI EXCLUSIVE ENTERPRISE SRL ne puteti contacta telefonic la numarul 0742 200 000

Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Va rugam sa folositi formularul de mai jos pentru a solicita returnarea marfii.