Creste-ti nivelul de confort cu produsele Living Solutions!

Sistem de filtrare cu osmoza inversa - Living Solutions 600G

Cod: SKU-1848080547-2928-48
:
MIDEA
 

          Sistemul de filtrare cu osmoza inversa - Living Solutions 600G este un purificator de apa prin osmoza inversa, compact, care asigura un flux direct de apa proaspat filtrata de aprox. 1.5 litri pe minut, fara sa fie necesar un bazin de stocare.

          Purificatorul este echipat cu pompa de mare presiune, membrana de osmoza inversa de 600GPD inclusa intr-un filtru de tipul "All in One" cu inlocuire rapida, fara instalator.

          Acest sistem avansat de filtrare are inclusa o baterie care se monteaza pe chiuveta si care are un controler integrat prin care masoara in timp real calitatea apei (TDS) si o afiseaza pe display-ul integrat. Astfel esti permanent informat despre calitatea filtrarii si daca a venit timpul pentru inlocuirea filtrului. Instalare usoara: instructiunile pe care le veti regasi in pachet va arata pas cu pas cat de usor se instaleaza acest sistem de purificare, in doar cateva minute.

          Sistemul este complet asamblat iar instalarea presupune doar conectarea lui la apa si montarea bateriei.

2.390 Lei

Sistemul de filtrare cu osmoza inversa este un produs OEM (Original Equipment Manufacturer) fabricat in China de MIDEA GROUP, cel mai mare producator de electrocasnice din Asia cu o experienta de peste 50 de ani pe piata globala. Membrana de osmoza inversa de 0.0001 microni (de 1000 de ori mai mica decat grosimea firului de par) va ofera apa pura fara impuritati organice sau anorganice. Este cel mai complet sistem de filtrare existent, fiind folosit inclusiv in filtrarea nitritilor, nitratilor, insecticidelor si pesticidelor.l De asemenea acestea a protejeaza si impotriva bacteriilor si virusurilor din apa. 


Spre deosebire de sistemele clasice de filtrare cu osmoza inversa care utilizeaza un rezervor de apa pentru stocarea apei filtrate, sistemul de filtrare cu osmoza inversa - Living Solutions 600G asigura un debit constat de apa de 1.5 litri/minut, suficient pentru a umple un pahar de 200 ml in 8 secunde. Acest lucru constituie un avantaj datorita faptului ca apa filtrata nu mai este stocata in rezervorul tampon unde risca sa fie recontaminata, ci este consumata direct dupa filtrare. 
Sistemul este dotat cu o baterie eleganta, cu un ecran digital care afiseaza valorile TDS (Total Solide Dizolvate) atat apei nefiltrate (la intrare) cat si apei purificate. Pe acest ecran se afiseaza si atentionarea de inlocuire a filtrului. 

Prin utilizarea unui singur filtru (all in one), se elimina 80% din mufele de conectare existente la un sistem clasic cu mai multe filtre si rezervor, astfel riscul aparitiilor unor scurgeri de apa accidentale fiind redus la minim.

 

 

Filtrul folosit contine 5 stagii de filtrare care impreuna opresc praful, sedimentele, rugina, nisipul, mirosul apei, clorul, bacterii, virusuri, metale grele si alte microorganisme prezente in apa. Totodata imbunatateste gustul apei.

 

Acesta are o durata de utilizare de aproximativ 1 an (in functie de volumul de apa filtrat si de calitatea acesteia la intrare). Inlocuirea se face foarte usor si simplu, fara necesitatea folosirii unor unelte/dispozitive.

 

 

   Specificatii

       

ModelMRO2008-600G
CuloareGri Antracit
Alimentare electrica100-240V   50/60Hz
Consum 85W
Capacitate de filtrare1.5 Litri/minut
Durata de viata filtru~12 luni
Temperatura de lucru4 - 38℃
Presiunea apei la intrare1 - 6 bar
Capacitatea totala de filtrare3600 Litri
Dimensiunile produsului 402*152*304mm
Dimensiunile cutiei 505*250*495mm
Greutate produs 9.3kg

 

 

Garantia produsului este de 2 ani de la data achizitiei. 

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii.