Creste-ti nivelul de confort cu produsele Living Solutions!

Sistem filtrare apa cu montaj sub chiuveta - Pureal UTS

Cod: SKU-1725886396-4570-94
:
PICOGRAM

Sistemul de filtrare a apei cu montaj sub chiuveta Pureal UTS se racordeaza direct la reteaua de apa potabila, oferindu-va in permanenta o apa proaspata si de cea mai buna calitate.

Prin intermediul cartuselor filtrante ale sistemului se realizeaza atat o filtrare chimica cat si biologica a apei, eliminandu-se toti compusii nocivi si redand astfel gustul, mirosul si aspectul natural al apei.

690 Lei

 

Sistemul este ideal pentru uzul casnic, oferand practic o cantitate nelimitata de apa filtrata si scutindu-ne de grija aprovizionarii, caratului si depozitatului bidoanelor de apa plata. Deasemenea costurile de exploatare, de numai 10 bani/litru de apa, sunt cele mai mici de pe piata pentru primul an de folosire in care amortizam intreg sistemul, insa in anii urmatori acestea se reduc si mai mult deoarece singura cheltuiala este data de costul filtrelor.

Calitatea excelenta a filtrarii apei este data de bateria compusa din cele patru filtre usor de pozitionat sub chiuveta din bucatarie datorita dimensiunilor reduse de gabarit. Inlocuirea filtrelor este deasemenea usor de facut, realizandu-se printr-o simpla rasucire a lor (Quick Change System).

In componenta sistemului intra si bateria care se monteaza pe chiuveta si care ne ofera posibilitatea de a utiliza apa filtrata atat pentru baut si prepararea hranei cat si pentru spalarea fructelor si a legumelor cu apa curata si fara clor.

Componenta filtrelor:

Filtrul 1:  Composite Carbon Block

Acesta are rolul de a opri sedimentele din apa, rugina, dar si substantele volatile organice si clorul. Se inlocuieste dupa 4 luni de exploatare (luandu-se in calcul un consum mediu zilnic de 10 litri).

Filtrul 2: Nano Stream

Este o membrana confectionata cu ajutorul nono-tehnologiei care retine in proportie de 99,9% bacterii precum Methicillin Staphylococcus aureus (cunoscuta si sub numele de Super Bacteria), Colon baccilus, Staphylococcus aureus si Pseudomonas aeruginosa dar si metale grele precum mercur, fier sau crom hexavalent. Se inlocuieste anual (luandu-se in calcul un consum mediu zilnic de 10 litri)

Filtrul 3: Silver Carbon Block

Are rolul de a retine clorul si V.O.C. si totodata impiedica formarea bacteriilor, redand gustul si aspectul natural al apei . Se inlocuieste anual (luandu-se in calcul un consum mediu zilnic de 10 litri)

Accesoriile necesare instalarii si bateria care se monteaza pe chiuveta sunt incluse in pachet. 

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii.