Creste-ti nivelul de confort cu produsele Living Solutions!

Dozator apa cu sistem de filtrare - LIVING SOLUTIONS JL1645T

Cod: SKU-1981622249-3979-16-1
:
MIDEA
 

Dozatorul de apa cu sistem de filtrare LIVING SOLUTIONS JL-1645T se racordeaza direct la reteaua de apa potabila, oferindu-va in permanenta o apa proaspata si de cea mai buna calitate.

2.190 Lei

Prin intermediul cartuselor filtrante ale dozatorului se realizeaza atat o filtrare chimica cat si biologica a apei, eliminandu-se toti compusii nocivi si redand astfel gustul, mirosul si aspectul natural al apei.

Dozatorul Living Solutions JL 1465T este un produs OEM (Original Equipment Manufacturer) fabricat in China de MIDEA GROUP, cel mai mare producator de electrocasnice din Asia cu o experienta de peste 50 de ani pe piata globala.

Dozatorul JL-1645T este cel mai nou si cel mai performant model din gama dozatoarelor de apa fabricate de Midea Group si se distinge prin designul modern,  dimensiuni de gabarit reduse (260 x 435 x 425 cm) si tehnologie constructiva de ultima generatie.

Operarea acestuia se realizeaza prin simpla atingere a simbolurilor aflate pe panoul de comanda (touch display) iluminat LED.

Calitatea excelenta a filtrarii apei este data de cele doua filtre pozitionate in interiorul aparatului. Primul filtru PP & Carbon block realizeaza o filtrare mecanica si chimica a apei inlaturand impuritatile si substantele chimice (clorul) si are o durata aproximativa de viata de 6-12 luni, iar  cel de-al doilea filtru UF Membrane este o membrana de inalta precizie, cu dimensiunea porilor de numai 0.01 microni, care asigura o protectie biologica, nepermitand bacteriilor sau virusurilor sa penetreze membrana si are o durata aproximativa de viata de 18 luni.

Pentru a asigura o si mai mare protectie aparatul este prevazut si cu o lampa UV, prin care apa trece doar in momentul in care aceasta este livrata.

Dozatorul este prevazut deasemenea si cu un sezor ECO, care are rolul de a economisi energia electrica si care opreste automat sistemele de racire/incalzire a apei pe timpul noptii, repornindu-le automat atunci cand lumina revine, precum si cu un senzor care ne avertizeaza cand este necesar sa inlocuim filtrele.

Variantele de culoare disponibile: alb si negru.

Accesoriile necesare instalarii sunt incluse in pachet.

Parametrii principali:

Model

JL1645T-C

Putere totala

555W

Putere incalzire

420W

Intensitate curent racire

1.0A

Debit apa filtrata

1.2L/min(0.3MPa)

Capacitate incalzire apa

4L/h (85°C)

Capacitate racire apa 

2L/h (10°C)

Conditii de utilizare

4-38°C   humidity 90%

Presiunea apei la intrare

0.1-0.4MPa

Alimentare apa

Reteaua de apa a localitatii

Filtrul 1

PP & Carbon block filter

Filtrul 2

UF membrane filter

Dimensiunea aparatului

260(W)x435(D)x425(H)mm

Dimensiunea pachetului

322(W)x514(D)x510(H)mm

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii.