Creste-ti nivelul de confort cu produsele Living Solutions!

Purificator de apa Pureal

Cod: SKU-1846261127-6005-69-1
:
PICOGRAM
 

Modelul Pureal V.2 este noua versiune a purificatorului de apa Pureal care a beneficiat de un upgrade a filtrelor, pastrand insa toate celalalte caracteristici ale vechiului model care  l-au facut atat de apreciat.

Sistem ultraperformant de filtrare a apei cu sase stagii de filtrare certificat NSF si WQA.

Se racordeaza direct la reteaua de apa, avand incluse toate accesoriile pentru montaj.

Realizeaza o filtrare mecanica, chimica si biologica fara a elimina insa si mineralele necesare din apa.

990 Lei

Design modern, compact, usor de amplasat datorita gabaritului redus (latime de numai 115 mm).

Capacitate mare de filtrare si usurinta in inlocuirii filtrelor datorita sistemului “Quick Change”.

Pachetul are inclus aditional si filtrele de schimb necesare utilizarii timp de un an de zile.

Cele mai mici costuri de exploatare: 0,2 lei/litru in primul an si 0,1 lei in anii urmatori pentru fiecare litru de apa microbiologic pura obtinut.

Purificatorul de apa PUREAL se distinge prin design-ul modern, usurinta in montare si exploatare si dimensiuni de gabarit reduse, fiind practic cel mai subtire purificator de apa de pe piata. Dimensiuni de gabarit: latime = 115 mm; adancime = 436 mm; inaltime = 341 mm.

 

 

Fabricat in Korea de PICOGRAM Co. LTD, beneficiind de o experienta in domeniu de peste 15 ani, purificatorul de apa PUREAL inglobeaza 33 de patente obtinute de producator, fiind certificat NSF (National Sanitation Foundation -USA) si WQA (Water Quality Association). Toate acestea au dus PUREAL-ul in pozitia de “Best Seller” cu vanzari de peste 3,6 milioane de unitati pe an in 30 de tari de pe intreg globul.

 

 

Functionare

Calitatea deosebita a filtrarii este data de bateria compusa din cele 3 filtre, fiecare in parte realizand cate doua stagii de filtrare simultan.

Filtrul 1:  Composite Carbon Block

Acesta are rolul de a opri sedimentele din apa, rugina, dar si substantele volatile organice si clorul. Se inlocuieste dupa 4 luni de exploatare (luandu-se in calcul un consum mediu zilnic de 10 litri).

Filtrul 2: Nano Stream

Este o membrana confectionata cu ajutorul nono-tehnologiei care retine in proportie de 99,9% bacterii precum Methicillin Staphylococcus aureus (cunoscuta si sub numele de Super Bacteria), Colon baccilus, Staphylococcus aureus si Pseudomonas aeruginosa dar si metale grele precum mercur, fier sau crom hexavalent. Se inlocuieste anual (luandu-se in calcul un consum mediu zilnic de 10 litri)

Filtrul 3: Silver Carbon Block

Are rolul de a retine clorul si V.O.C. si totodata impiedica formarea bacteriilor, redand gustul si aspectul natural al apei . Se inlocuieste anual (luandu-se in calcul un consum mediu zilnic de 10 litri)

Purificatorul este conceput sa functioneze fara rezervor de acumulare ceea ce constituie un avantaj deoarece apa filtrata este consumata direct dupa trecerea prin filtre, eliminand astfel riscul recontaminarii acesteia din cauza stagnarii pentru un timp mai indelungat in vasul de acumulare. Desemenea valva prin care iese apa din purificator este detasabila pentru a putea fi igienizata periodic. Tot detasabila este si placuta magnetica care se ataseaza de purificator, pentru a permite amplasarea cu usurinta sub robinet a vaselor agabaritice (vase pentru gatit).

Nota* Valva din silicon argintie din imagini a fost inlocuita cu o valva din silicon transparenta pentru a fi mai rezistenta in timp

 

 

Datorita sistemului de fixare a filtrelor “Quick Change” inlocuirea acestora este foarte usor de facut, practic de oricine, fara a fi necesar sa apelam la personal calificat, ceea ce face din PUREAL un adevarat produs DIY (Do It Yourself) de top.

 

 

Pe langa avantajul obtinerii unei ape de cea mai buna calitate si sigura pentru sanatatea dvs., fara a mai fi nevoiti sa carati baxuri sau bidoane cu apa imbuteliata, PUREAL va ofera si o importanta economie in buget datorita costurilor mult mai mici pe litrul de apa, fata de cea imbuteliata, respectiv de numai 0,2 lei/litru in primul an de exploatare in care s-a amortizat costul purificatorului si de numai 0,1 lei/litru in anii urmatori in care se amortizeaza doar costul filtrelor de schimb.

La un consum mediu de 10 litri/zi, intr-un an avem o cheltuiala de numai 420 lei pentru 3650 litri de apa filtrata, comparativ cu 7300 lei pentru aceeasi cantitate de apa imbuteliata la pet, din comert, calculata la un pret mediu de 2 lei/litru.

 

PACHETUL CONTINE:

1 x Purificator (cu cele 3 filtre montate)

2 x Filtru Composite Carbon Block (cel care se inlocuieste la 4 luni)

1 x Robinet "T" pentru racordarea la apa (filet de 1/2 ")

3 metri de furtun de 6 mm

 

Grarantia produsului este de doi ani cu exceptia filtrelor de schimb care au o durata de viata specifica fiecaruia.

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii.