Creste-ti nivelul de confort cu produsele Living Solutions!

Termeni si conditii

Magazinul online www.livingsolutions.ro este administrat de compania S.C. CSI EXCLUSIVE ENTERPRISE SRL  înregistrată la Registrul Comerțului cu  nr. J23/1724/2011,  Cod Fiscal RO28727247, capital social 200 lei, sediul social: Voluntari, Strada Matei Basarab nr.7-9, judetul Ilfov, Romania, telefon +40 742 200 000, contul bancar cu IBAN RO09INGB0000999908198122 deschis la ING Bank.

Cumpararea produselor folosind acest site, implica acceptarea unor termeni si conditii, prezentate in continuare si pe care va rugam sa le cititi cu atentie.

 • Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform OG 130/2000, modificata prin Legea 51/2003   "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului".
 • Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind orice serviciu de curierat rapid, sau aducand produsul direct la sediul firmei din Voluntari, strada Matei Basarab nr.7-9, judetul Ilfov, in intervalul orar 9-17, de luni pana vineri.
 • www.livingsolutions.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.
   Aceasta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.
 • Aceste conditii au valoarea de contract intre parti si sunt acceptate ca atare din momentul in care clientul efectueaza plata produsului si semneaza de primire, aceasta plata si semnare de primire a produsului considerandu-se acceptarea conditiilor de vanzare si a contractului intre parti, indiferent daca exista o comanda scrisa sau nu trimisa de clientul parte in contract.
 • www.livingsolutions.ro isi rezerva dreptul sa refuze denuntarea unilaterala a contractului de catre consumator daca produsul nu se afla in aceeasi stare in care a fost receptionat (ambalaj sigilat, fara modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.).
 • Prevederile prezentei legi sunt aplicabile numai clientilor ale caror produse sunt livrate prin curierat rapid. Comenzile care au fost ridicate de la sediul nostru, magazinele noastre sau comenzile, implicit telefonice, care au fost transportate si livrate de catre firma noastra nu sunt considerate comert la distanta.
 • Prevederile prezentei legi nu sunt aplicabile in cazul comenzilor speciale (importuri speciale) in care clientul plateste avans integral sau partial pentru produsele comandate, iar acestea (produsele) sunt importate special pentru clientul in cauza, la dorinta, indicatiile si comanda ferma a acestuia. In cazul in care clientul doreste returnarea produsului sau renuntarea la acel import special, solicitand returnarea avansului platit deja (avans integral sau partial), acesta (clientul) isi asuma plata integrala a acelui produs catre www.livingsolutions.ro, sub forma de daune - interese, in termen de 5 zile lucratoare de la data solicitarii sale.
 • Aceste conditii au valoarea de contract intre parti si sunt acceptate ca atare din momentul in care clientul efectueaza plata avansului, aceasta plata considerandu-se acceptarea conditiilor de vanzare si a contractului intre parti, indiferent daca exista o comanda scrisa sau nu trimisa de clientul parte in contract.
 • www.livingsolutions.ro isi rezerva dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara nici o notificare.
 • Informatiile furnizate catre www.livingsolutions.ro sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse, efectuarea comenzilor online, conform legilor in vigoare.
 • SC CSI EXCLUSIVE ENTERPRISE SRL,  isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul www.livingsolutions.ro , fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul www.livingsolutions.ro au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile de pe site-ul www.livingsolutions.ro au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produs.
 • www.livingsolutions.ro  nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv compania isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta. Clientul va primi inapoi banii incasati pentru respectiva comanda in cazul in care plata a fost facuta in avans.
 • Pentru achizitionarea produselor ce se aduc pe baza de comanda se poate solicita achitarea unui avans de cel putin 30% din valoarea produsului.
 • www.livingsolutions.ro isi stabilieste singura regulamentele promotiilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.
 • www.livingsolutions.ro si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare referitor la preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date, sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.
 • Toate produsele comercializate de catre site-ul nostru beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

  Veti primi la livrare factura fiscala impreuna cu un certificat de garantie, pentru fiecare produs care beneficiaza de garantie, cu toate detaliile centrelor de service care asigura reparatiile pe durata termenului de garantie a produsului respectiv.

  Certificatele de garantie sunt emise de catre producatori, produsul defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat. Acest centru autorizat de producator va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.

  Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 48 ore de la receptia marfii pe adresa office@livingsolutions.ro      Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.
 • Conditiile de garantie sunt in conformitate Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copiile de pe factura fiscala si certificatul de garantie. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia. Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor, etc. Instalarea sau punerea in functiune a produselor de catre persoane neautorizate duc la pierderea garantiei. Garantia este solutionata in maxim 14 zile lucratoare de la receptionarea produsului in service. Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea clientului.
 • Intregul continut al site-ului www.livingsolutions.ro - imagini, texte, grafica, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea SC CSI EXCLUSIVE ENTERPRISE SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei detinatoare a site-ului  www.livingsolutions.ro  a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
 • Serviciile oferite prin intermediul www.livingsolutions.ro  sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, HG 448/2005 si Directiva Europeana EC/96/2002, care reglementeaza regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselor electronice.
  Termenii si conditiile www.livingsolutions.ro se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul SC CSI EXCLUSIVE ENTERPRISE SRL. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoreasti competente de pe raza municipiului Bucuresti.