Creste-ti nivelul de confort cu produsele Living Solutions!

Set filtre de schimb pentru Purificator apa Pureal - necesar pentru 1 an de zile

Cod: SKU-2009375539-8715-92
:
PICOGRAM

Setul de schimb pentru purificatorul de apa Pureal, acopera necesarul de filtre pentru o utilizare normala (la o calitate buna a apei la intrare si un consum mediu de 10 litri/zi) timp de 1 an de zile.

420 Lei

Setul este compus din:

  • 3 filtre Composite Carbon Block. Acestea au rolul de a opri sedimentele din apa, rugina, dar si substantele volatile organice si clorul. Se inlocuiesc dupa 4 luni de folosire (luandu-se in calcul un consum mediu zilnic de 10 litri).
  • 1 filtru Nano Stream. Aceasta este o membrana confectionata cu ajutorul nono-tehnologiei care retine in proportie de 99,9% bacterii precum Methicillin Staphylococcus aureus (cunoscuta si sub numele de Super Bacteria), Colon baccilus, Staphylococcus aureus si Pseudomonas aeruginosa dar si metale grele precum mercur, fier sau crom hexavalent. Se inlocuieste anual (luandu-se in calcul un consum mediu zilnic de 10 litri).
  • 1 filtru Silver Carbon Block. Acesta are rolul de a retine clorul si V.O.C.(Compusi Organici Volatili) si totodata impiedica formarea bacteriilor, redand gustul si aspectul natural al apei. Se inlocuieste anual (luandu-se in calcul un consum mediu zilnic de 10 litri).
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii.